onsdag 10 augusti 2016

Veckans wrestlingnyheter Summerslam med mera Augusti 2016 del 24

Till er som ville ha nyheter, och vi antar, till er andra också! Uppdelat i två avsnitt får ni det mesta om det som hänt i sommar och det som kommer att hända. Ni är, välkomna!

5 kommentarer:

 1. tacka för två fantastiska klipp med nyheter!
  Brock bode möta någon i sin egen storlek om jag säger så. Randy funkar men inte riktgt så man blir superförvånad över.
  Brandsplitten är något av det bästa wwe kunde göra i nuläget. än så länge har det kanske inte varit dom där riktgt rivalerna ännu men jag hoppas att det blir mer av det.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för nyheterna! kör på så här 1 gång i månaden. så får du fler nyheter att berätta och folk kanske men förhoppningsvis visar mer intresse och kommenterar! Ja tycker Brand spliten va kanon bra idé. Sen har väl Smackdown dom större namnen. Men håller dom detta kan de bli bra. Men jag vill fortfarande att Raw ska dra ner Tv Tiden till lika lång som Smackdown, För man blir mätt på Wrestling efter man sätt Raw som de e nu. Första avsnitten av dom båda var bra, men nu när man sätt några avsnitt så känns de lite som att dom gått tillbaka till de där tråkiga igen. Och jag blev orolig när Orton kom till Raw och RKOade Brock och sen när Brock kom till Smackdown då blev ja rädd över att så länge kunde dom hålla spliten. Men jag börjar gilla upplägget mellan Orton och Lesnar nu. Hade varit klockrent om Orton hade varit Heel och den där lite psykiskt sjuka Orton som han var då, de va hans rätta element. Låt Cena,New day,Goldust och R-Truth sköta babyfaceandet och dom andra kan ligga på gränsen Face och Heel.

  SvaraRadera
 3. Jätteroligt me¨d nyheter. Tycker ett långt nyhetsklipp en gång per månad låter som en bra ide. Då finns där alltid en massa och berätta.

  SvaraRadera
 4. fint med nyheter :)
  en gång i månaden är en bra idé som
  flera skrivit.

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna Trent! Brandsplitten tror jag blir positivt för wwe. Har dålig koll just nu på wwe då jag inte sett någon gala på sista tiden.

  SvaraRadera