söndag 13 mars 2016

Veckans wrestlingnyheter Mania is starting to Rumble Mars 2016 Del 9

Söndag är en dag för vila, och wrestlingnyheter! Igår gick ju WWE Roadblock och det är något som vi lämnat därhän i nyheterna, allt för att ni ska kunna se detta utan att bli spoilade. För att vara tydliga, nyhetsklippet kan ni se även om ni inte hunnit med Roadblock än. En massa nyheter är det och så kan vi också berätta om vad som kommer att dyka upp i veckan. Frågor & Svar klipp där Bruno och Trent svarar på era frågor och dessutom kommer en liten interaktiv "tävling" med detta. Dessutom, lagom till helgen kommer nästa podavsnitt från Bruno & Trent pratar wrestling där våra wrestlinggiganter diskuterar de kommande storgalorna Wrestlemania XXXII och Gothenburg Rumble II. Förutsägelser, åsikter och annat om båda galorna finns med och så kanske några avslöjanden också. Så gör som ni alltid ska göra, gilla, ogilla, lämna kommentar och sprid allt, även detta, så gott ni kan. Tack för det, på förhand...

7 kommentarer:

 1. jasså rock blir "the host of wrestlemania 32" igen. han var ju det också på wrestlemania 27. hoppas att han typ slår ner varnad medlem av kanske #social outcast. det vore något.
  skulle inte förvåna mig om finn balor gör sin main roster debut tillsammans med luke gallows och den andre och bildar the balor club.
  tiden var bra utan seth rollins men verkar som att han är på g nu.
  intressanta nyheter trent. tackar för dom.

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna! WM blir säkert bra, och det är starkt utan dom stora namnen

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna, Trent! New Day på enhörningar, det blir en riktig höjdare! :-D (Om det nu stämmer)

  SvaraRadera
 4. Hur går det med Cesaros rehabilitering?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han visades ju upp i This Week i samband med Tysklandsturnén nyligen, tydligen långt kvar. Synd. Hade hoppats få se honom live.

   Radera
 5. Tack för nyheterna Trent!

  SvaraRadera
 6. Tihi. Nej, biljetterna har jag i tryggt förvar här hemma. Jag köpte mig ett Platinum Travel Package, så jag har ganska bra biljetter till NXT, HOF, WM32 och Raw. På WM32 borde jag ta med en flagga eller en skylt, jag tror jag ska sitta så att jag kan ses från kameran (tredje raden från staketet i närheten av entrérampen).

  Men jag hade nog tänkte att köpa med mig något sorts "swag" som jag kan skänka som pris i en tippning. Det går ju så dåligt för mig i dem att jag känner att jag i det närmaste är skyldig en vinst (det är gränser hur länge jag kan leva på den där enda gången jag vann en tippning, när var det, 2011? Länge sedan var det i alla fall).

  Någon mer som ska på WM32?

  SvaraRadera