söndag 23 augusti 2015

This Weeks WWE Wrestling News NXT TakeOver Britain!

I väntan på WWE Summerslam och rättning av NXT-galan får ni här lite tidsfördriv, nyheterna med Trent. Helt spoilerfria, från båda helgens galor så slå till direkt och ladda upp med ännu ett mästerverk i att säga så mycket som möjligt som berättar så lite som möjligt om vad som egentligen händer i wrestlingvärlden! Nåja, lite matnyttigt finns det, dessutom en liten rundtur över vad du som ska till Wrestlingpalatset och Malmö nu till helgen kan införskaffa i WWE-väg!4 kommentarer:

 1. haha, jag tyckte hela stämmingen blev som bäst när hulk hogan trillade ner av häpnad över stone cold :D
  Brock borde hålla sig inom UFC. han kan knappt någon wrestling (bortsett från german suplex) alls. bara UFC rörelser hela tiden i hans matcher. han var betydligt bättre förr.
  wow, hela det där bordet med wwe-prylar såg mycket lockande ut. synd att man inte kan bege sig ner ditt. Undrar om Killer karlsson kommer vara i action där?
  NXT i UK? låter intressant men lär nog bara bli fantiseringar.

  SvaraRadera
 2. Hmm, trodde jag skrev en kommentar när jag såg det här, precis innan NXT-galan började natt mot söndag, men det gjorde jag visst inte. Nu har jag glömt vad det var jag skulle skriva, så då får det bli ett enkelt "Tack för nyheterna", Men jag menar det! :-)

  Har äntligen fått sett SummerSlam - fyra timmar är allt för långt för att ses på en kväll. NXT-galan var jag gladeligen uppe på natten och såg direkt, men det var inte så mycket på SummerSlam som lockade även om det var ett par bra matcher där också (och lite mer underhållning mellan matcherna).

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna! Mycket bra:) // Kane81

  SvaraRadera