söndag 26 juli 2015

This Weeks WWE Wrestling News Hogan gone from the WWE

Många nyheter, och stora nyheter, denna vecka. Därför har vi tvingats dela upp nyheterna i två delar, men, det blir ju bara dubbelt så roligt för er. Var så goda, och glöm inte, nu på lördag den första augusti, Trägårn, GBGW och galan Age of Rage. Det kommer att vara en "barn"-show och en vuxnare på kvällen och med WWE/NXT-besök och en hel massa annat är detta en gala du inte vill missa.

Hulk Hogan säger tack och god natt!
4 kommentarer:

 1. Tack för dessa underbara dubbla avsnitten av världens bästa nyheter. Självklart hade WWE inget val än att ge han foten. Speciellt efter Alberto Del Rios Rasist anklagelse tidigare. Dom hade inget val. Men tror att dom kommer ta tillbaka han om något år eller så. För mig personligen tycker ja de e löjligt att hänga nån för något som har hänt för massa år sen och han va ju inte ens anställd av WWE då. Men som sagt jag förstår deras beslut. Men Hogan kommer alltid tillbaka

  SvaraRadera
 2. gött med en dubbel dos av nyheter. alltså det är klart att hulk hogan var på något annat humör då när han sa det ena och det andra. hade wwe fått veta det någon dag efter eller liknade så hade dom kunnat sparka honom. men nu, ett bra antal år efter så är det ingen big deal längre. men det är klart att man inte säger så om människor.

  SvaraRadera
 3. Jag säger som vår karismatiska och tragiskt bortgångne rowdy piper "vila i frid " sa förra veckan. -Give hogan a break

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna. Hade lite taskig internetförbindelse på semestern, så jag har inte hunnit se det förrän nu, och det tog en stund innan jag hittade vad det egentligen var som hände hulken... Ja, rasism är definitivt oacceptabelt, men ett åtta år gammalt privat ljudklipp? Verkar som de överreagerat en del.

  SvaraRadera